Villa Taika logo

Uimista läheisissä järvissä

Uimista läheisissä järvissä
Lähin järvi on Isosimi, jonka uimapaikkaan on 200m. Villa Taian lähiympäristössä on muitakin järviä, joista monet sopivat myös perheen pienimpienkin polskutteluun. Niihin on vain muutaman minuutin matka autolla tai polkupyörällä.

Kävelyä tai pyöräilyä lähimetsissä

Kävelyä tai pyöräilyä lähimetsissä
Metsissä löytyy pikkupolkuja, joilla voi patikoida tai pyöräillä. Voit tehdä lyhyitäkin retkiä läheiseen Iso-Simin luonnonsuojelualueelle. Tuo retkipyörä mukanasi, mutta meiltä saat pyörän lainaksi, jos haluat vaikka Fiskarsiin pyöräillä
 

Soutelua

Soutelua
On mahdollista vuokrata edullisesti soutuvene ja soudella läheisellä järvellä. Isosimin luonnonsuojelualue järvineen on hiljainen ja rauhoittava kokemus.

Puutarha

Puutarha
Puutarhassamme on monia levähdyspaikkoja, joissa voit istuksia, vaikka kirjaa lukemassa ja nauttia olostasi vesiputouksen solistessa rauhoittavsti.
 

Fiskarsin ruukki

Fiskarsin ruukki
Fiskarsin ruukki on ihana elämys . Siellä on pikku liikkeitä, jotka myyvät paikallisten käsityöläisten valmistamia kauniita esineitä. Myös hienot taidenäyttelyt rikastuttavat päivääsi. Fiskarsissa Ihanat kahvilat ja ravintolat tarjoavat maukasta ruokaa tai kahvia ja pikkupurtavaa. Sinne on vain 5 minuutin automatka

Tammisaari ja Hanko

Tammisaari ja Hanko
Tammisaari ja Hanko ovat molemmat idyllisiä kaupunkeja meren rannalla. Niihin voi mennä vaikka päiväretkelle nauttimaan merellisestä tunnelmasta ja ihastelemaan kaunista puutalo miljöötä. Tammisaareen on puolen tunnin automatka ja Hankoon pääsee hieman alle tunnissa.
 

Raaseporin linna ja Mustio

Raaseporin linna ja Mustio
Raaseporin vanhat ja komeat linnarauniot ovat alle puolentunnin matkan päässä. Ja upea Mustion linna ja sen kaunis puutarha vain, 20 min ajomatkan päässä.Mustiossa on myös tunnelmallinen ravintola,jossa voi aterioida tai juoda kupposen kahvia.

Ryhmille

Ryhmille
KD Adventure Naapurissamme toimiva yritys voi järjestää ryhmille toimintaa. Vaikkapa luontoretkiä, kanoottiretkiä, paintballia tai tulisilla hiilillä kävelyä uskaliaimmille.